Driva egen Rebuy butik

Vårt koncept är genomtänkt, beprövat och tillgängligt för dig. Konceptet stöds av ett egenutvecklat system för kassahantering, bokning och redovisning. Systemet borgar för en effektiv butiksdrift och är anpassade till svensk lagstiftning samt alla myndighetskrav.

Konceptet i korthet

Det finns ett stort behov för många att sälja av överblivna saker. Genom att hyra ut platser i fysiska butiker och ta hand om försäljningen kan du erbjuda säljare ett alternativt sätt att sälja sina varor till minsta arbetsinsats.

Enkelt och tryggt

Genom att använda moderna kassa- boknings- och redovisningssystem kan säljaren på ett tryggt och enkelt sätt sälja sina varor i butiken. All försäljning registreras genom streckkodsavläsning och uppdateras i realtid på respektive säljares saldo.

En dynamisk butik

I butiken erbjuds också egna varor inom heminredning, köksutrustning, fritid, förbrukningsvaror till outlet priser. Tillsammans skapar det en modern ”basar” miljö som blandar bra begagnat med hög förnyelsegrad och ett nytt fräscht sortiment till fyndigaste priser.

Baserat på finsk idé

Förebilden finns sedan decennier i Finland. Där sker en stor andel av handeln med begagnade varor i denna typ av forum. 
Vi har anpassat konceptet till den svenska marknaden. Detta ligger i tiden och vi bjuder in dig att följa med på resan.